Infoskærme

Intelligent information - innovativ tænkning

  

Det moderne menneske er vant til at kunne tilegne sig nyttig information hurtigt og effektivt og forventer i stor grad at disse informationer også er let tilgængelige i alle sammenhænge.

Så uanset om vi taler musikhuse, storcentre, hoteller og kongrescentre, forlystelsesparker eller store eller mellemstore virksomheder, så kan Techgroup skræddersy din kommunikation.

Vi følger løbende den teknologiske udvikling og er derfor altid helt med helt fremme. På den måde vi sikrer os at vores kunder altid får den bedste, mest professionelle og up-to- date løsning. 

Digitale løsninger og intelligent information behøver ikke at være standardiseret og kedelig hardware. Hos Techgroup sætter vi en ære i at udvikle personlig information i elegant design.

 

 

 

Inforamtionstavlen er en vigtig del af den service I leverer.

Profiler dine produkter på rette vis med den intelligente tavle.

 

Der er uanede af muligheder for integration og anvendelse, og vi tilpasser de digitale løsninger præcis sådan, som du måtte have behov for. Vores kommunikationsløsninger er velegnede både til intern kommunikation til ansatte og til ekstern kommunikation til borgere, elever, kunder, partnere og gæster.

Mulighederene er mange og uanset om det omhandler infoskærme med touch, mødeskærme eller wayfinding, så leverer Techgroup løsningen.

 

  

Kommunikation på individuelle præmisser.

Infoskærme efter jeres stil og behov.

Wayfindingboarded et must til det moderne hotel.

Brian Hansen

Indehaver og direktør

Initiativtager og bagmanden i Techgroup. Står for den overordnede projektering og er manden du i fritiden møder såvel til lands på en mountainbike som til vands på et surfbræt. Brian brænder for at gøre en forskel for folk i hverdagen og se hvordan teknologien kan bidrage hertil.

+45 26740884

brian@techgroup.dk

Morten Hansen

Indehaver

Det av- tekniske geni i Techgroup, som primært arbejder ude i felten og som følger projekterne fra gulvet. Han er den løsningsorienterede mand, der aldrig ser problemer, men kun udfordringer og som i fritiden dedikerer sig til familien og vennerne.

+45 26740884

morten@techgroup.dk

Techgroup ejere

Techgroup :: Lyngvej 63 :: 6710 Esbjerg V :: Tel. +45 26 74 08 84 :: E-mail. info@techgroup.dk