Møde- og konferencelokaler

Konferenceløsninger til effektive møder

Udnyt teknologiens muligheder og Techgroups mange års erfaring med at skabe brugervenlig teknologi i elegant design til moderne møder. Det er ikke nok at teknikken i sig selv fungerer 100%, - der skal også være en forståelse for, hvordan den udnyttes.

En perfekt synergi imellem rum og teknik er VORES mål.

 

Fremtidens mødestyring

opnås i samarbejde med Techgroup. Kontakt os i dag.


+45 26 74 08 84


VI skaber fleksible rum til ethvert behov

Frem for alt, skal de valgte løsninger dog være brugervenlige. Med et moderne rumstyringssystem fra Crestron, er det muligt at styre et enkelt rum eller en hel virksomhed på én gang. Det er en integreret løsning, hvor det fra ét enkelt panel er muligt at gøre følgende:

  1. Regulere lyd.
  2. Tænde og slukke lys samt justere styrken.
  3. Regulere klimaanlæg og ventilation.
  4. Aktivere alarmsystemet.
  5. Styre projektor og andet av. udstyr
  6. Styre persienner og lameller.

Vores løsninger sikrer, at teknikken styrer sig selv, således at jeres kunder kan fokusere på det vigtigste og komme i gang med mødet.

 

Med en skræddersyet digital konferenceløsning fra Techgroup får du den optimale styring af møderne  - i mødrummet, konferencelokalet, retssalen m.fl.

Vi har ideerne og er i stand til at tænke ud af boksen både når det gælder udnyttelse af rummet og integration af den rette av-teknik for sikring af optimal lyd og billed fremvisning. 

Usynlig teknik med synlige klient fordele.

AV-løsninger fra Techgroup skaber frihed og nye muligheder for jer.

Brian Hansen

Indehaver og direktør

Initiativtager og bagmanden i Techgroup. Står for den overordnede projektering og er manden du i fritiden møder såvel til lands på en mountainbike som til vands på et surfbræt. Brian brænder for at gøre en forskel for folk i hverdagen og se hvordan teknologien kan bidrage hertil.

+45 26740884

brian@techgroup.dk

Morten Hansen

Indehaver

Det av- tekniske geni i Techgroup, som primært arbejder ude i felten og som følger projekterne fra gulvet. Han er den løsningsorienterede mand, der aldrig ser problemer, men kun udfordringer og som i fritiden dedikerer sig til familien og vennerne.

+45 26740884

morten@techgroup.dk

Techgroup ejere

Techgroup :: Lyngvej 63 :: 6710 Esbjerg V :: Tel. +45 26 74 08 84 :: E-mail. info@techgroup.dk