Netværk

Fleksibilitet med ét samlet netværk

Er du seriøs omkring det elektroniske netværk i virksomheden eller i din bolig, så er det vigtigt at få lavet et struktureret kabelført netværk, som understøtter Ip-telefoni, billede, lyd og data kommunikation.

Et struktureret netværk er en klar investering i forretningen eftersom det usynlige netværk i væggene forbereder virksomheden eller boligen til de nye muligheder fremtiden bringer.

Er man usikker på præcis hvordan de kommende løsninger skal være, er det muligt at PRE-WIRE, hvilket vil sige, at man trækker audio, video, data, højtalere, signal, alarm kabler mm. som vil være nødvendige i fremtiden. Disse danner krydsfelt for det kommende system og alle kabler vil blive afsluttet i enten dåser eller gemt i væg/loft.

Selvom trådløs teknologi i dag er meget anvendt, er der stadig flere og flere, der oplever at få deres personlige elektroniske information stjålet. Derfor anbefaler Techgroup at man bruger kabelført netværk de steder, hvor det er muligt.

Transport af mange signaler, kræver en langtidsholdbar motorvej. Techgroup anvender kun kvalitetskabler til instalation af jeres samlede netværk.

  • Seriøs teknologi med Techgroup

    Transport af mange signaler, kræver en langtidsholdbar motorvej.

             Få samlet alt på ét sted

Brian Hansen

Indehaver og direktør

Initiativtager og bagmanden i Techgroup. Står for den overordnede projektering og er manden du i fritiden møder såvel til lands på en mountainbike som til vands på et surfbræt. Brian brænder for at gøre en forskel for folk i hverdagen og se hvordan teknologien kan bidrage hertil.

+45 26740884

brian@techgroup.dk

Morten Hansen

Indehaver

Det av- tekniske geni i Techgroup, som primært arbejder ude i felten og som følger projekterne fra gulvet. Han er den løsningsorienterede mand, der aldrig ser problemer, men kun udfordringer og som i fritiden dedikerer sig til familien og vennerne.

+45 26740884

morten@techgroup.dk

Techgroup ejere

Techgroup :: Lyngvej 63 :: 6710 Esbjerg V :: Tel. +45 26 74 08 84 :: E-mail. info@techgroup.dk