Sikkerhed

Videoovervågning

Skab tryghed og sikkerhed i såvel forretningen som i den private bolig med et af Techgroups videoovervågningssystemer.

Et videoovervågningssystem kan mange gange tjene sig selv hjem, både økonomisk, sikkerhedsmæssigt og frem for alt give tryghed.

 

 

Techgroup udfører totalløsninger ved nybyggeri eller indfrier dine ønsker ved at lave individuelt tilpassede løsninger.

Du får dit nye system leveret og installeret, så det fungerer optimalt, og du får en grundig instruktion i at bruge det. Vi installerer gerne udenfor normal åbningstid, så det ikke er til gene for kunder eller medarbejdere.

Vi står også gerne til rådighed efter systemet er installeret og sørger for at informere løbende om nye tiltag og opdateringsmuligheder.

 

Med et sikkerhedssystem fra Techgroup kan du altid føle dig tryg.

Brian Hansen

Indehaver og direktør

Initiativtager og bagmanden i Techgroup. Står for den overordnede projektering og er manden du i fritiden møder såvel til lands på en mountainbike som til vands på et surfbræt. Brian brænder for at gøre en forskel for folk i hverdagen og se hvordan teknologien kan bidrage hertil.

+45 26740884

brian@techgroup.dk

Morten Hansen

Indehaver

Det av- tekniske geni i Techgroup, som primært arbejder ude i felten og som følger projekterne fra gulvet. Han er den løsningsorienterede mand, der aldrig ser problemer, men kun udfordringer og som i fritiden dedikerer sig til familien og vennerne.

+45 26740884

morten@techgroup.dk

Techgroup ejere

Techgroup :: Lyngvej 63 :: 6710 Esbjerg V :: Tel. +45 26 74 08 84 :: E-mail. info@techgroup.dk