Baggrund

Techgroup skaber elektronisk integration i virksomheder og boliger

Virksomheden blev etableret i 2004 af brøderene Brian og Morten Hansen.

Begge var i en årrække ansat i det amerikanske firma Icongroup, i Santa Cruz, CA i USA, hvor de var med til at bygge firmaet op til en væsentlig spiller på det amerikanske marked inden for "custom install" (Home Automation, Home Cinema, Home Theater, multiroom audio/video, security mv.) Icongroup er i dag én af de største forhandlere af Crestron løsninger i hele Californien.

Efter en årrække besluttede brødrene sig for at gå egne veje og herved  blev Techgroup en realitet.

Techgroup ApS er i dag et anerkendt firma inden for elektronisk integration af såvel boliger som virksomheder. Virksomheden er højt respekteret af både kunder, konkurrenter og leverandører. Techgroup designer og installerer løsninger over hele Danmark. Opgaverne spænder vidt - lige fra et "entry level" surround sound system til det fuldt integrerede intelligente system - med multirum, sikkerhed, hjemmebiograf, styring af lys- el- havesprinkler osv.

Det er fornemmelsen af luksus, samspillet mellem det praktiske element, brugervenligheden og æstetikken, der i alle cases kendetegner Techgroup.

Brian Hansen

Indehaver og direktør

Initiativtager og bagmanden i Techgroup. Står for den overordnede projektering og er manden du i fritiden møder såvel til lands på en mountainbike som til vands på et surfbræt. Brian brænder for at gøre en forskel for folk i hverdagen og se hvordan teknologien kan bidrage hertil.

+45 26740884

brian@techgroup.dk

Morten Hansen

Indehaver

Det av- tekniske geni i Techgroup, som primært arbejder ude i felten og som følger projekterne fra gulvet. Han er den løsningsorienterede mand, der aldrig ser problemer, men kun udfordringer og som i fritiden dedikerer sig til familien og vennerne.

+45 26740884

morten@techgroup.dk

Techgroup ejere

Techgroup :: Lyngvej 63 :: 6710 Esbjerg V :: Tel. +45 26 74 08 84 :: E-mail. info@techgroup.dk