E -arkitekt

Få hjælp af en elektronisk indretningsarkitekt - af kød og blod!

Fænomenet Electronic Interiors stammer fra USA, hvor det i mange år har været en selvfølge at gøre brug af disse specialisters kompetencer.

Ligesom man hyrer en designer til at hjælpe med farver og stil, kan man hyre en elektronisk indretningsarkitekt til at få styr på alt det elektroniske udstyr. Custom Installs er specielle skræddersyede løsninger til netop din lejlighed, bolig, sommerhus eller virksomhed.

Techgroup er med hele vejen
Vores løsninger kombinerer kunst og teknologi, så det endelige resultat bliver smukt for øjnene, en oplevelse for ørerne, brugervenligt og praktisk. For at hele forløbet kører gnidningsløst, er det vigtigt, at vi er med fra projekteringsfasen gennem "pre-wire" delen, valg af udstyr, installation, undervisning og fremtidige opgraderinger.

Vi står derfor gerne til rådighed, hvis vi skal tage en snak med din arkitekt, entreprenører eller lignende rådgiver.

Brian Hansen

Indehaver og direktør

Initiativtager og bagmanden i Techgroup. Står for den overordnede projektering og er manden du i fritiden møder såvel til lands på en mountainbike som til vands på et surfbræt. Brian brænder for at gøre en forskel for folk i hverdagen og se hvordan teknologien kan bidrage hertil.

+45 26740884

brian@techgroup.dk

Morten Hansen

Indehaver

Det av- tekniske geni i Techgroup, som primært arbejder ude i felten og som følger projekterne fra gulvet. Han er den løsningsorienterede mand, der aldrig ser problemer, men kun udfordringer og som i fritiden dedikerer sig til familien og vennerne.

+45 26740884

morten@techgroup.dk

Techgroup ejere

Techgroup :: Lyngvej 63 :: 6710 Esbjerg V :: Tel. +45 26 74 08 84 :: E-mail. info@techgroup.dk