Vision

En verden til forskel

I Techgroup ser vi det som vores mål at udfordre både opgaverne, kunderne og os selv. Vi tænker altid i helheder og på den måde er vi i stand til at skabe intelligente og meningsfulde løsninger, som virker i sammenhængen, og som er brugbare i hverdagen.

Vores fornemste opgave er at sikre, at kunden er involveret i hele processen fra start til slut. Derfor er den tætte dialog med kunderne altafgørende for det endelige resultat.

Vi prioriterer højt at skabe brugervenlige løsninger, der ikke forstyrrer de arkitektoniske linjer. Vi søger at integrere den enkelte løsning i sin kontekst ved at tage højde for de faktorer, som har betydning for et vellykket resultat. Derved skaber vi en ekstra dimension.

Vores vision er at udføre den bedste rådgivning, det bedste design, den bedste installering samt den efterfølgende bedste service og support.

Vores målsætning er ganske enkelt at sætte en ny standard i branchen.

 

Brian Hansen

Indehaver og direktør

Initiativtager og bagmanden i Techgroup. Står for den overordnede projektering og er manden du i fritiden møder såvel til lands på en mountainbike som til vands på et surfbræt. Brian brænder for at gøre en forskel for folk i hverdagen og se hvordan teknologien kan bidrage hertil.

+45 26740884

brian@techgroup.dk

Morten Hansen

Indehaver

Det av- tekniske geni i Techgroup, som primært arbejder ude i felten og som følger projekterne fra gulvet. Han er den løsningsorienterede mand, der aldrig ser problemer, men kun udfordringer og som i fritiden dedikerer sig til familien og vennerne.

+45 26740884

morten@techgroup.dk

Techgroup ejere

Techgroup :: Lyngvej 63 :: 6710 Esbjerg V :: Tel. +45 26 74 08 84 :: E-mail. info@techgroup.dk