Den intelligente bolig

Skal din bolig også være intelligent?

Forestil dig muligheden for fuld kontrol af lys, el, klima, multirum, hjemmebiograf, overvågning, billede og lyd med blot ét tryk på et Crestron touchpanel.

Med en intelligent boligløsning fra Techgroup, kan det hurtigt blive en realitet. I det moderne hjem, taler alle systemer sammen. Det giver større komfort, bekvemmelighed og sikkerhed.

 Styring af lys og lyd

Står du overfor nyt husbyggeri eller renovering af den eksisterende bolig, er det en god idé at tænke på mulighederne for at integrere elektronikken i hjemmet.

Som et absolut minimum bør du overveje at få trukket kabler i hjemmet ("pre-wire") i forventning om fremtidig installation af ny teknologi. Forestil dig volumeregulering af de usynlige højttalere i loftet eller fuld kontrol over hele din musiksamling, samt regulering af lys og varme - samtidig med at du overvåger barnevognen i garagen. Og så er det hele styret fra det trådløse touchpanel. 

Uanset dit udgangspunkt eller hvilket projekt du står overfor, kan du forvente at Techgroup's designere rådgiver dig på bedste vis.

Vores installatører leverer professionel installation og vores teknikere udfører en problemfri programmering på "brugervenlig" vis.

 

 

Hos Techgroup står vi altid klar til at hjælpe..

Vi har mange års erfaring i at udforme individuelle løsninger - ring i dag, for at få DIN


+45 26 74 08 84


  • Det intelligente panel

    Med et intelligent panel er du kun ét tryk fra at styre alle elektroniske funktioner i dit hjem..
  • Crestron

    Med en intelligent Crestron løsning får du mere tid til dig selv.
  • Trådløs teknologi

    Opnå fleksibilitet og stabilitet med ét samlet netværk fra Techgroup og undgå irritation i hverdagen.

Brian Hansen

Indehaver og direktør

Initiativtager og bagmanden i Techgroup. Står for den overordnede projektering og er manden du i fritiden møder såvel til lands på en mountainbike som til vands på et surfbræt. Brian brænder for at gøre en forskel for folk i hverdagen og se hvordan teknologien kan bidrage hertil.

+45 26740884

brian@techgroup.dk

Morten Hansen

Indehaver

Det av- tekniske geni i Techgroup, som primært arbejder ude i felten og som følger projekterne fra gulvet. Han er den løsningsorienterede mand, der aldrig ser problemer, men kun udfordringer og som i fritiden dedikerer sig til familien og vennerne.

+45 26740884

morten@techgroup.dk

Techgroup ejere

Techgroup :: Lyngvej 63 :: 6710 Esbjerg V :: Tel. +45 26 74 08 84 :: E-mail. info@techgroup.dk