Hjemmebiograf

Opgrader din bolig med en hjemmebiograf

 

 

Techgroup er en af de førende leverandører, når det gælder skræddersyede løsninger til hjemmebiografer. Med vores erfaringer fra USA, er vores speciale netop at få tingene integreret uanset form, krav og budget.

Formålet med en skræddersyet hjemmebiograf, er at nærme sig oplevelsen af en professionel biograf i din bolig. Det er ønsket om at skabe et miljø, hvor man kan undgå udefrakommende forstyrrelser og give dig mulighed for at blive "absorberet" i den totale oplevelse, som bliver præsenteret for dig gennem billede og lyd.

I hjemmebiografen kan du nyde alt lige fra actionfilm, over dokumentaren til oplevelsen af at være til stede til en storslået musikalsk koncert.

Hjemmebiograf - Home Theater eller Home Cinema?

Man kan groft sige, at der er 2 måder at lave hjemmebiograf og home theater på:

  1. Den kan placeres i et rum som skal fungere som f.eks. stue eller al-rum.
  2. Den kan placeres i et rum, der er 100% dedikeret til at blive brugt som home cinema

Om man vælger Home Theater eller Home Cinema løsningen, kan det tekniske udstyr gemmes af vejen og højttalerne integreres i enten loft eller væg. Væk er de store højttalere, der fylder og ikke just pynter.

I stedet fremstår hjemmet enkelt og elegant, samtidig med at du har den optimale lyd, der får dig til at tro, at du er med i filmen - og med en billedkvalitet, der står knivskarp.

Ring til Techgroup i dag

Og book tid til en uforpligtende snak.


+45 26 74 08 84


Biograf i eget hjem

Oplev film, som de bliver vist i biografen. Med en Techgroup "Home Theatre" løsning er det muligt.

Styr din Home Cinema direkte fra tabletten.

Brian Hansen

Indehaver og direktør

Initiativtager og bagmanden i Techgroup. Står for den overordnede projektering og er manden du i fritiden møder såvel til lands på en mountainbike som til vands på et surfbræt. Brian brænder for at gøre en forskel for folk i hverdagen og se hvordan teknologien kan bidrage hertil.

+45 26740884

brian@techgroup.dk

Morten Hansen

Indehaver

Det av- tekniske geni i Techgroup, som primært arbejder ude i felten og som følger projekterne fra gulvet. Han er den løsningsorienterede mand, der aldrig ser problemer, men kun udfordringer og som i fritiden dedikerer sig til familien og vennerne.

+45 26740884

morten@techgroup.dk

Techgroup ejere

Techgroup :: Lyngvej 63 :: 6710 Esbjerg V :: Tel. +45 26 74 08 84 :: E-mail. info@techgroup.dk