Indbygget hi-fi & elektronik

Skjult eller indbygget hifi og elektronik er et naturligt valg til den moderne bolig. I takt med den teknologiske udvikling, forbedring af lyd i højtalere og integration af rum, klang og akustik, vælger flere og flere husejere at sætte fokus på det stilrene rum med indbygget hi/fi.

Mulighederne er mange og hos Techgroup kan vi bl.a. tilbyde følgende:

  • Indbygningshøjttalere, som er diskret integreret i loft eller vægge og ikke fylder noget.
  • Fladskærme integreres i loft eller vægge.
  • Radio, TV/, musikanlæg og computere skjules. Ved hjælp af touchpanel eller fjernbetjening kan det hele gøres aktivt eller skjules.
  • Styring af varme, lys, alarm, udluftning, vinduer, persienner og alt A/V udstyr kan styres via det samme panel. Du/I slipper altså for en af de mange kontakter, som bare optager plads og ikke pynter på væggen.

Skjulte højtalere

En kæmpe succes for mange af vores kunder er de nu skjulte højtalere, der findes i flere variationer. Især det kvindelige publikum tiltales i høj grad af muligheden for at bevare det stilrene udtryk i boligen og samtidig opleve fantastisk lyd.

Fakta er, at vi stadig er i stand til at bevare imellem 85-90% af den oprindelige lydkvalitet, så ønsker man ikke at gå på kompromis med indretningen og de rene linjer, ja så er usynlige højtalere den ultimative løsning.       

Skjulte højtalere er ikke bare smarte og gode på lyddelen, men har også den fordel, at de ikke kan stjæles.

Brian Hansen

Indehaver og direktør

Initiativtager og bagmanden i Techgroup. Står for den overordnede projektering og er manden du i fritiden møder såvel til lands på en mountainbike som til vands på et surfbræt. Brian brænder for at gøre en forskel for folk i hverdagen og se hvordan teknologien kan bidrage hertil.

+45 26740884

brian@techgroup.dk

Morten Hansen

Indehaver

Det av- tekniske geni i Techgroup, som primært arbejder ude i felten og som følger projekterne fra gulvet. Han er den løsningsorienterede mand, der aldrig ser problemer, men kun udfordringer og som i fritiden dedikerer sig til familien og vennerne.

+45 26740884

morten@techgroup.dk

Techgroup ejere

Techgroup :: Lyngvej 63 :: 6710 Esbjerg V :: Tel. +45 26 74 08 84 :: E-mail. info@techgroup.dk