Multirums-system

Med et multirums-system kan du nyde musik dér, hvor du ønsker det, når du ønsker det. I ét eller flere rum på samme tid.

Du vælger, om du vil have den samme dæmpede musik i alle rum, kun musik dér, hvor du er, eller om der skal være forskellig musik i flere rum.

Hele anlægget er samlet et sted - enten i det stationere panel, på smartphonen eller din tablet. Du bestemmer. Også hvor og hvordan musikken skal flyde.

Et multirums-system skal høres og helst ikke ses. Diskret, elegant og uforstyrret skal højttalere integreres i vægge eller lofter. I dag findes der indbygningshøjttalere i alverdens afskygninger, farver og priser.

I dag er det også blevet utrolig populært med Nakymatone eller Stealth acustic's usynlige højttalere. De kan ikke ses så snart de er blevet spartlet og malet og de spiller super godt.

Man vurderer, at lyden bevares med op til ca. 90% i forhold til almindelige fritstående højttalere. 

Techgroup bruger højttalere fra bl.a. speakercraft, Russound, Origin acustic, Sonance og Elac.

4 zone multirum system.Multirumsystem med 5 zoner

multirum

Opnå optilmal lys & lyd forhold med Techgroup som partner.

Brian Hansen

Indehaver og direktør

Initiativtager og bagmanden i Techgroup. Står for den overordnede projektering og er manden du i fritiden møder såvel til lands på en mountainbike som til vands på et surfbræt. Brian brænder for at gøre en forskel for folk i hverdagen og se hvordan teknologien kan bidrage hertil.

+45 26740884

brian@techgroup.dk

Morten Hansen

Indehaver

Det av- tekniske geni i Techgroup, som primært arbejder ude i felten og som følger projekterne fra gulvet. Han er den løsningsorienterede mand, der aldrig ser problemer, men kun udfordringer og som i fritiden dedikerer sig til familien og vennerne.

+45 26740884

morten@techgroup.dk

Techgroup ejere

Techgroup :: Lyngvej 63 :: 6710 Esbjerg V :: Tel. +45 26 74 08 84 :: E-mail. info@techgroup.dk