Baggrund

Techgroup - Projektstyring

 

Byggefirmaet  Techgroup ApS har eksisteret siden 2003 og er gennem årene vokset støt og stabilt. De 2 grundlæggere Brian & Morten Hansen har samlet mere en 30 års erfaring inden for byggeri og projektering og sætter en stor ære i at levere kvalitetsprojekter til tiden.

Med en baggrund som tømrer faldt det naturligt for Brian at tage imod de større byggeopgaver og projekterings delen blev herigennem hurtig en realitet.

For Morten, der har en baggrund som elektriker, har de av- tekniske løsninger været omdrejningspunktet en stor del af tiden, men fælles for begge, er at de er i stand til at imødekomme hverenkelt kundes behov og ønske.

Den fælles tid i USA hos Icongroup i Santa Cruz, har i stor grad bidraget til den forøgede forståelse for specialløsninger indenfor av-løsninger, integreret netværk mm. 

Evnen til at kommunikere kendetegner Techgroup og det overordnede ønske er i fællesskab at udvikle unikke og individuelle løsninger på hvert område, hvad enten der tales om av og teknik eller projektstyring og byggeri. 

Brian Hansen

Indehaver og direktør

Initiativtager og bagmanden i Techgroup. Står for den overordnede projektering og er manden du i fritiden møder såvel til lands på en mountainbike som til vands på et surfbræt. Brian brænder for at gøre en forskel for folk i hverdagen og se hvordan teknologien kan bidrage hertil.

+45 26740884

brian@techgroup.dk

Morten Hansen

Indehaver

Det av- tekniske geni i Techgroup, som primært arbejder ude i felten og som følger projekterne fra gulvet. Han er den løsningsorienterede mand, der aldrig ser problemer, men kun udfordringer og som i fritiden dedikerer sig til familien og vennerne.

+45 26740884

morten@techgroup.dk

Techgroup ejere

Techgroup :: Lyngvej 63 :: 6710 Esbjerg V :: Tel. +45 26 74 08 84 :: E-mail. info@techgroup.dk