Vision

En verden til forskel

I Techgroup ser vi det som vores mål at udfordre både opgaverne, kunderne og os selv. Vi tænker altid i helheder og på den måde, er vi i stand til at skabe byggeresultater, der er meningsfulde og som vidner om at vores kerneydelse er solid håndværk og høj kvalitet.

Vores fornemste opgave er at sikre, at kunden er involveret i hele processen fra start til slut og derfor er den tætte dialog netop altafgørende for det endelige resultat.

Vi er stolte af vores håndværk og tilstræber altid høj kvalitet og kreativitet i vores opgaver, men vi siger også vores mening. Vi bestræber os ikke på at være de billigste, men derimod på at være de bedste til prisen.

Vores priser udregnes altid individuelt på baggrund af det aktuelle projekt, og vi arbejder både med tilbudsgivning på et komplet projekt samt på regning. Vi tilbyder naturligvis altid uforpligtende tilbudsgivning på en given opgave.

Vores vision er at udføre den bedste rådgivning, det bedste design, den bedste installering samt den efterfølgende bedste service og support. Vores målsætning er ganske enkelt at sætte en ny standard indenfor branchen.

Brian Hansen

Indehaver og direktør

Initiativtager og bagmanden i Techgroup. Står for den overordnede projektering og er manden du i fritiden møder såvel til lands på en mountainbike som til vands på et surfbræt. Brian brænder for at gøre en forskel for folk i hverdagen og se hvordan teknologien kan bidrage hertil.

+45 26740884

brian@techgroup.dk

Morten Hansen

Indehaver

Det av- tekniske geni i Techgroup, som primært arbejder ude i felten og som følger projekterne fra gulvet. Han er den løsningsorienterede mand, der aldrig ser problemer, men kun udfordringer og som i fritiden dedikerer sig til familien og vennerne.

+45 26740884

morten@techgroup.dk

Techgroup ejere

Techgroup :: Lyngvej 63 :: 6710 Esbjerg V :: Tel. +45 26 74 08 84 :: E-mail. info@techgroup.dk