Renovering & tilbygning

 

Ombygning, tilbygning og renovering skaber uendelig mange muligheder og projektet kan for mange derfor let komme til at virke uoverskueligt allerede inden det påbegyndes.

Som erfarne fagmænd, giver vi gerne vores bud på, hvordan boligen kan udnyttes optimalt og tilføres merværdi.

Vi har stor erfaring indenfor alle felter og vi sætter stor pris på nye udfordringer. Hos Techgroup er det en selvfølge at vi løser alle opgaver ud fra devisen: " Vi kan let stille os tilfredse med det allerbedste".

Vi sætter en ære i at løse såvel store som små opgaver bedst muligt og vi vægter altid faktorerne økonomi, funktionalitet, materialevalg og æstetik, således at det falder til vores kunders fordel.

Din bolig er sikker hos os

og vi leverer altid til tiden...


+45 26 74 08 84


 

Ombygning, tilbygning eller renovering?

Techgroup har mange kreative forslag til hvordan du både opnår lys, luft og plads i boligen. Vi rådgiver gerne indenfor disse 3 områder:

 1. Tilbygning som er en udbygning af boligens samlede areal.
 2. Ombygning som er renovering af den eksisterende boligmasse men med nye funktionelle og flotte løsninger på f.eks. pladsmangel eller lysindfald.
 3. Renovering som er forbedring af allerede eksisterende materialer og flader.
 • Respekt for byggestilen

  Til- og ombygning kræver respekt for autencitet og stilart og ses allerede i vores første løsningsforslag.
 • Gennemtænkt renoverering

  Techgroup har mange års erfaring med renoveringsopgaver. Vi tilbyder altid professionel rådgivning og innovative løsninger.
 • Vi sørger for at tingene sker

  I samarbejde med dig sørger vi for at vi når dine ønsker og dine drømme. Ingen detalje er overladt til tilfældigheden.

 

Vælger du Techgroup som projekterings koordinator undgår du som udgangspunkt de ellers så ofte kendte og frygtede uforudsete udgifter. Dette fordi vi melder ærligt ud fra starten - siger vores mening og er realistiske i forhold til budgetter. 

Brian Hansen

Indehaver og direktør

Initiativtager og bagmanden i Techgroup. Står for den overordnede projektering og er manden du i fritiden møder såvel til lands på en mountainbike som til vands på et surfbræt. Brian brænder for at gøre en forskel for folk i hverdagen og se hvordan teknologien kan bidrage hertil.

+45 26740884

brian@techgroup.dk

Morten Hansen

Indehaver

Det av- tekniske geni i Techgroup, som primært arbejder ude i felten og som følger projekterne fra gulvet. Han er den løsningsorienterede mand, der aldrig ser problemer, men kun udfordringer og som i fritiden dedikerer sig til familien og vennerne.

+45 26740884

morten@techgroup.dk

Techgroup ejere

Techgroup :: Lyngvej 63 :: 6710 Esbjerg V :: Tel. +45 26 74 08 84 :: E-mail. info@techgroup.dk