Total- og specialløsninger

Intet er umuligt

Intet er umuligt, når du henvender dig til Techgroup. I vores virksomhed er der et helt hold af erfarne mennesker, som hver eneste dag grubler over udfordringer og løsninger i forhold til byggeri.

I tæt samarbejde og dialog med kunden tilbyder vi at levere både simple og komplekse totalløsninger. Der er stor efterspørgsel på totalløsninger, men kun få leverandører kan sikre totalløsninger med kvalitet i alle led. 

 

 

Velfungerede specialløsninger

Techgroup har mange års erfaring inden for byggeri og heraf en lang række vellykkede projekter i porteføljen. Vores drivkraft er faglig stolthed og du er derfor i trygge hænder når der kræves en kompetent og troværdig samarbejdspartner.

Lad os tale rent ud af posen...Et byggeforløb er faktisk ikke så kompliceret . Det kræver blot det rette grej, erfaring og løsningsorienterede medarbejdere. Alle 3 dele har vi masser af hos Techgroup.

Vi gør drøm til virkelighed

Vi rådgiver - designer - leverer unikke løsninger


+45 26 74 08 84


Proceselementer i en totalløsning fra Techgroup

 1. Tilpasning af særlige kundespecifikationer.
 2. Håndtering af evt. underleverandører.
 3. Projektstyring fra start til slut.
 4. Montage, pakning og etikettering.
 • Specialløsninger

  Vi tænker ud af boksen for dig, der har specielle krav og ønsker
 • Godt begyndt

  Projekter store som små - enkelte som komplicerede.. vi er klar.
 • Totalløsninger

  Komplette totalløsninger - vi sikrer kvalitet og logistik

Brian Hansen

Indehaver og direktør

Initiativtager og bagmanden i Techgroup. Står for den overordnede projektering og er manden du i fritiden møder såvel til lands på en mountainbike som til vands på et surfbræt. Brian brænder for at gøre en forskel for folk i hverdagen og se hvordan teknologien kan bidrage hertil.

+45 26740884

brian@techgroup.dk

Morten Hansen

Indehaver

Det av- tekniske geni i Techgroup, som primært arbejder ude i felten og som følger projekterne fra gulvet. Han er den løsningsorienterede mand, der aldrig ser problemer, men kun udfordringer og som i fritiden dedikerer sig til familien og vennerne.

+45 26740884

morten@techgroup.dk

Techgroup ejere

Techgroup :: Lyngvej 63 :: 6710 Esbjerg V :: Tel. +45 26 74 08 84 :: E-mail. info@techgroup.dk