Elektriker

Leder du efter en professionel elektriker i Esbjerg til dit næste byggeprojekt?

Den Intelligente Bolig

Står du overfor nyt husbyggeri eller renovering af den eksisterende bolig, er det en god idé at tænke på mulighederne for at integrere elektronikken i hjemmet.

Uanset dit udgangspunkt eller hvilket projekt du står overfor, kan du forvente at Techgroup’s designere rådgiver dig på bedste vis.
Vores installatører leverer professionel installation og vores teknikere udfører en problemfri programmering på “brugervenlig” vis.

Techgroup

Lyngvej 63, 6710 Esbjerg V

31 508 508

Mandag - Torsdag: 07.30 - 16.00 Fredag: 07.30 - 14.00

info@techgroup.dk

Brian@techgroup.dk Morten@techgroup.dk

Elektriker i Esbjerg med hjerte og visioner

Det er essentielt at have sin elektriker ved telefonen, når du har brug for dem, og derfor er det også noget af det bedste, når du kan få din helt egen vejledning og hjælp af en elektriker i Esbjerg. Det er noget, som Techgroup går meget op, så lokalbefolkningen i Esbjerg kan få den bedste service og de bedste muligheder. Hos os tilbyder vores elektrikere specialiserede opgaver indenfor elektronik, lys og lyd arbejde. Når du vælger en elektriker i Esbjerg hos Techgroup, så får du både lokal kendskab og kvalitet.

En hjertesag, der handler om meget mere end bare penge

Når du står og mangler et byggefirma til dit næste store byggeprojekt, så tænker du måske, at det er en lidt omstændig sag at gå i gang med, fordi du også skal ansætte projektstyringen. Men når du vælger at gå lokalt til værks i Esbjerg, så vil du finde ud af, at mulighederne er langt større hos Techgroup. Vi er ikke en stor pengemaskine men et firma, der er blevet en realitet gennem en vision om at skabe kvalitet og resultater. Så hvis du skal bruge en elektriker i Esbjerg til at ordne lyset i boligen, lejligheden, sommerhuset eller i baren på din restauranten, så er vi et kompetent byggefirma, der både tager sig af det praktiske og det planlægningsmæssige.

Elektrikerer i Esbjerg med en solid baggrund hos Techgroup

Vi har en sikker og solid baggrund inden for elektronik til selv de sværeste byggeopgaver. Vi tager det meget seriøst, og derfor vælger vi også at tage personlig håndtering af opgaverne, så du kan få den bedste oplevelse af vores elektriker arbejde eller projektstyring. I Esbjerg findes der eksempelvis mange store firmaer, men det er ikke det du kan forvente her. Vi er et firma med to grundlæggere, der begge har praktiske baggrunde, så vi netop forstår de udfordringer, som står overfor os. En af de mange opgaver, som vi kan tilbyde befolkningen i Esbjerg, er elektriker arbejde, men det er ikke kun den opgave, som vi er specialiseret inden for. Techgroup kan nemlig også tilbyde at styre renoveringen eller tilbygningen, fordi vi netop har så mange års erfaring med byggeprojekter, så vi kan se helheden og give dig et rigtig godt bud på dine muligheder, herunder alt elektronik, lys og lyd. Det er altså ikke kun den enkelte elektriker opgave, renoveringsopgave eller specialiserede opgave, vi sørger for at bære dig igennem hele projektet, så resultatet bliver præcis efter dine behov.

Lokal elektriker i Esbjerg med erfaring er essentielt

Ikke nok med, at du vælger et lokalt lokaliserede elektriker hos et byggefirma midt i Esbjerg, når du vælger Techgroup, så er du også sikret, at vi har stor erfaring inden for en bred vifte af byggeprojekts opgaver og masse kompetente folk, der ved, hvad de laver. Vi udmærker os ikke som de billigste, for det ville ikke være fair for vores elektrikere eller vores værdier. Vi er de bedste til prisen, og især hvis du søger efter en elektriker i Esbjerg. Vi leverer kompetent arbejde, projektstyring hele vejen igennem, erfaring og seriøsitet, samtidig med at vi er lokalt lokaliseret.