AV LØSNINGER

Techgroup er med hele vejen. Ligesom man hyrer en designer til at hjælpe med farver og stil, kan man hyre en elektronisk indretningsarkitekt til at få styr på alt det elektroniske udstyr.

Custom Installs er specielle skræddersyede løsninger til netop din lejlighed, bolig, sommerhus eller firma.

Vores løsninger kombinerer kunst og teknologi, så det endelige resultat bliver smukt for øjnene, en oplevelse for ørerne, brugervenligt og praktisk.

For at hele forløbet kører gnidningsløst, er det vigtigt, at vi er med fra projekteringsfasen gennem “pre-wire” delen, valg af udstyr, installation, undervisning og opgraderinger.

Netværk

Fleksibilitet med ét samlet netværk
Er du seriøs omkring det elektroniske netværk i virksomheden eller i din bolig, så er det vigtigt at få lavet et struktureret kabelført netværk, som understøtter Ip-telefoni, billede, lyd og data kommunikation.

Et struktureret netværk er en klar investering i forretningen eftersom det usynlige netværk i væggene forbereder virksomheden eller boligen til de nye muligheder fremtiden bringer.

Er man usikker på præcis hvordan de kommende løsninger skal være, er det muligt at PRE-WIRE, hvilket vil sige, at man trækker audio, video, data, højtalere, signal, alarm kabler mm. som vil være nødvendige i fremtiden. Disse danner krydsfelt for det kommende system og alle kabler vil blive afsluttet i enten dåser eller gemt i væg/loft.

Selvom trådløs teknologi i dag er meget anvendt, er der stadig flere og flere, der oplever at få deres personlige elektroniske information stjålet. Derfor anbefaler Techgroup at man bruger kabelført netværk de steder, hvor det er muligt.

Sikkerhed

Videoovervågning
Skab tryghed og sikkerhed i såvel forretningen som i den private bolig med et af Techgroups videoovervågningssystemer.

Et videoovervågningssystem kan mange gange tjene sig selv hjem, både økonomisk, sikkerhedsmæssigt og frem for alt give tryghed.

Techgroup udfører totalløsninger ved nybyggeri eller indfrier dine ønsker ved at lave individuelt tilpassede løsninger.

Du får dit nye system leveret og installeret, så det fungerer optimalt, og du får en grundig instruktion i at bruge det. Vi installerer gerne udenfor normal åbningstid, så det ikke er til gene for kunder eller medarbejdere.

Vi står også gerne til rådighed efter systemet er installeret og sørger for at informere løbende om nye tiltag og opdateringsmuligheder.

Udendørshøjtalere

Musik under åben himmel
Mange har efterhånden etableret surround- og stereoløsninger i boligen, men når det kommer til haven, benyttes stadig den gamle transistorradio med forlængerledning eller hvis man er mere moderne en bluetooth højtaler. Det fungerer også, men ofte ikke optimalt…..

Udendørshøjtalere er skabt til at modstå det danske klima i form af blæst og fugt og giver dermed det fulde lydbillede og stereo.
Det er ganske enkelt en helt anden oplevelse…..

Udendørshøjtalere i top kvalitet
Vi forhandler mange forskellige typer af udendørshøjtalere, der alle kan klare det danske klima.
Vi tilbyder både indbygningshøjtalere, rock speakers og andre fritstående højtalere, der blender ind med blomsterbedet eller havemiljøet
Moderne havearkitekt løsninger

Undgå “døde” lyd områder vha. en detaljeret analyse af haveplanen.
Udendørsløsninger kan kombineres med resten af boligens lydsystem og f.eks. betjenes via smartphone. Du opnår høj kvalitetslyd på såvel terasse som garage, ved poolen, eller på båden. Du undgår at genere naboen med høj lyd inde fra stuen, netop fordi vi centrerer og komprimerer lydbilledet.

Infoskærme

Intelligent information – innovativ tænkning 
Det moderne menneske er vant til at kunne tilegne sig nyttig information hurtigt og effektivt og forventer i stor grad at disse informationer også er let tilgængelige i alle sammenhænge.

Så uanset om vi taler musikhuse, storcentre, hoteller og kongrescentre, forlystelsesparker eller store eller mellemstore virksomheder, så kan Techgroup skræddersy din kommunikation.

Vi følger løbende den teknologiske udvikling og er derfor altid helt med helt fremme. På den måde vi sikrer os at vores kunder altid får den bedste, mest professionelle og up-to- date løsning. 

Digitale løsninger og intelligent information behøver ikke at være standardiseret og kedelig hardware. Hos Techgroup sætter vi en ære i at udvikle personlig information i elegant design.

Techgroup

Lyngvej 63, 6710 Esbjerg V

31 508 508

Mandag - Torsdag: 07.30 - 16.00 Fredag: 07.30 - 14.00

info@techgroup.dk

Brian@techgroup.dk Morten@techgroup.dk

E -arkitekt

Få hjælp af en elektronisk indretningsarkitekt – af kød og blod! Fænomenet Electronic Interiors stammer fra USA, hvor det i mange år har været en selvfølge at gøre brug af disse specialisters kompetencer. Vi står derfor gerne til rådighed, hvis vi skal tage en snak med din arkitekt, entreprenører eller lignende rådgiver.

Den intelligente bolig

Skal din bolig også være intelligent? Forestil dig muligheden for fuld kontrol af lys, teknik, klima, multirum, hjemmebiograf, overvågning, billede og lyd med blot ét tryk på et Crestron touchpanel. Med en intelligent boligløsning fra Techgroup, kan det hurtigt blive en realitet. I det moderne hjem, taler alle systemer sammen. Det giver større komfort, bekvemmelighed og sikkerhed.

 STYRING AF LYS OG LYD

Står du overfor nyt husbyggeri eller renovering af den eksisterende bolig, er det en god idé at tænke på mulighederne for at integrere elektronikken i hjemmet. Som et absolut minimum bør du overveje at få trukket kabler i hjemmet (“pre-wire”) i forventning om fremtidig installation af ny teknologi. Forestil dig volumeregulering af de usynlige højttalere i loftet eller fuld kontrol over hele din musiksamling, samt regulering af lys og varme – samtidig med at du overvåger barnevognen i garagen. Og så er det hele styret fra det trådløse touchpanel. Uanset dit udgangspunkt eller hvilket projekt du står overfor, kan du forvente at Techgroup’s designere rådgiver dig på bedste vis. Vores installatører leverer professionel installation og vores teknikere udfører en problemfri programmering på “brugervenlig” vis.

Indbygget hi-fi & elektronik

Skjult eller indbygget hifi og elektronik er et naturligt valg til den moderne bolig. I takt med den teknologiske udvikling, forbedring af lyd i højtalere og integration af rum, klang og akustik, vælger flere og flere husejere at sætte fokus på det stilrene rum med indbygget hi/fi. Mulighederne er mange og hos Techgroup kan vi bl.a. tilbyde følgende:
Indbygningshøjttalere, som er diskret integreret i loft eller vægge og ikke fylder noget.

  1. Fladskærme integreres i loft eller vægge.
  2. Radio, TV/, musikanlæg og computere skjules. Ved hjælp af touchpanel eller fjernbetjening kan det hele gøres aktivt eller skjules.
  3. Styring af varme, lys, alarm, udluftning, vinduer, persienner og alt A/V udstyr kan styres via det samme panel. Du/I slipper altså for en af de mange kontakter, som bare optager plads og ikke pynter på væggen.

Derfor skal du overveje en AV løsning til dit hjem og din virksomhed

Teknologi er og bliver mere og mere udbredt både privat og til erhverv – og med god grund. Mange ting kan nemlig blive mere effektivt igennem teknologien, og det kan endda give store økonomiske besparelse, hvis blot du har den rette AV løsning og ved præcis, hvordan du bedst bruger de værktøjer, der er til rådighed. Dog kan denne viden ikke opstå, hvis ikke du har udstyret på plads først. Hos Techgroup er vi en virksomhed, der arbejder på at finde de bedste løsninger til dig og dit firma, hvorfor du med fordel kan kontakte os, så snart behovet viser sig. Hvis du vil blive klogere på, hvad en AV løsning er, hvorfor det gavner dig privat og dit erhverv og hvorfor Techgroup er det rette valg, så kan du læse mere her.

Hvad er en AV løsning?

AV er en forkortelse for audiovisuel, og begrebet omfatter både de digitale lyd- og videoenheder, som du har i din virksomhed – uanset om det er i hjemmet, mødelokalet eller om det udstyret hos den enkelte ansatte. Av inkluderer altså en lang række enheder, heriblandt højtalere og soundbars, interaktive whiteboards, forstærkere, mikrofoner, web kamera, projektorer og lærreder hertil, AV kabler i form af USB, HDMI, VGA og Display port og sidst en række tilbehør som for eksempel input og paneler. Teknologi er noget, som det kun er de færreste, der har ordentligt forstand på, hvorfor du med fordel kan lade Techgroup overtage styringen af AV. Vores eneste formål er nemlig at finde den løsning, der giver dig det bedste resultat.

Hvordan gavner en funktionel AV løsning dit hjem eller dit firma?

En AV installation kan faktisk have stor indflydelse på både afslapningen i hjemmet, et møde, præsentationer, videokonferencer, opkald og meget andet, hvorfor det er værdifuldt udstyr, fordi det understøtter og forbedrer kommunikationen og øger produktiviteten. Dermed bliver dine møder mere effektive og din evne til at koble fra i hjemmet bedre, hvorfor en investering i AV udstyr er en økonomisk besparelse i sidste ende for din virksomhed, og en smule egenkærlighed til dig selv.

Det svære ved AV løsninger, er at finde den bedste og den, der giver dig det bedste resultat. Det er nemlig ikke altid hverken det dyreste eller billigste, der er det bedste valg, og det er ikke altid det hele, som du har brug for.

Hvorfor skal du kontakte Techgroup for at finde den bedste AV løsning?

Techgroup er en virksomhed, der arbejder på at finde de bedste løsninger til dig og din virksomhed. Vi arbejder hen imod at nå dine mål ved at finde de løsninger, du ikke selv kan se, fordi dit speciale ligger andetsteds. Vi udfordrer både opgaver, dig som kunde og dem selv i hver enkelt opgave, så de kan skabe den mest intelligente og meningsfulde løsning, der virker i sammenhæng med virksomhedens hverdag. Som kunde vil du være involveret i hele processen, hvilket netop gør det muligt at finde en løsning, der også er brugbar i hverdagen og ikke bare koster mange penge og ser pæn ud på skrivebordet. De brugervenlige løsninger er nemlig et stort aspekt, og det samme er kundens tilfredshed. Derfor kan du altså nå den bedste og mest funktionelle AV løsning, så den faktisk forbedrer virksomheden funktionalitet og effektivitet.