TOTALLØSNINGER

Der er stor efterspørgsel på totalløsninger, men kun få leverandører kan sikre totalløsninger med kvalitet i alle led. Hos Techgroup er intet umuligt.

Techgroup har mange års erfaring inden for byggeri og heraf en lang række vellykkede projekter i porteføljen.

Vores drivkraft er faglig stolthed og du er derfor i trygge hænder når der kræves en kompetent og troværdig samarbejdspartner.

Et byggeforløb er faktisk ikke så kompliceret . Det kræver blot det rette grej, erfaring og løsningsorienterede medarbejdere. Alle 3 dele har vi masser af hos Techgroup.

Barer og restauranter

Komplette lys & lyd løsninger mm.
Hos Techgroup har vi vores egen lys designer og programmør  hvilket betyder, at vi er i stand til at levere de helt korrekte og up – to date lyd og lys løsninger til barer, natklubber og restaurationer.  

Ofte kan man som gæst opleve  for megen rumklang på barer og især diskoteker – det sker ikke hos  Techgroup!

Vi skaber oplevelser til jeres forretning og sikrer at akustikken er 100% i orden.

Grundet vores mangeårige erfaring med netop løsninger til restaurationsbranchen, kan vi også tilbyde assistance i forhold til mere kreative og rustikke løsninger. Se mere om vores projekter på facebook og under vores referencr .

Hjemmebiografer

Opgrader din bolig med en hjemmebiograf
Techgroup er en af de førende leverandører, når det gælder skræddersyede løsninger til hjemmebiografer. Med vores erfaringer fra USA, er vores speciale netop at få tingene integreret uanset form, krav og budget.

Formålet med en skræddersyet hjemmebiograf, er at nærme sig oplevelsen af en professionel biograf i din bolig. Det er ønsket om at skabe et miljø, hvor man kan undgå udefrakommende forstyrrelser og give dig mulighed for at blive “absorberet” i den totale oplevelse, som bliver præsenteret for dig gennem billede og lyd.

I hjemmebiografen kan du nyde alt lige fra actionfilm, over dokumentaren til oplevelsen af at være til stede til en storslået musikalsk koncert.

Forestil dig, at du kan du kan sidde i dit eget hjem og nyde en film med akkurat de samme fantastiske lyd fordele som du kender dem i biografen. Med en Home Cinema eller Home Theatre løsning fra Techgroup kan denne drøm snart blive til virkelighed.

Multirums-system

Med et multirums-system kan du nyde musik dér, hvor du ønsker det, når du ønsker det. I ét eller flere rum på samme tid. Du vælger, om du vil have den samme dæmpede musik i alle rum, kun musik dér, hvor du er, eller om der skal være forskellig musik i flere rum.

Hele anlægget er samlet et sted – enten i det stationere panel, på smartphonen eller din tablet. Du bestemmer. Også hvor og hvordan musikken skal flyde.

Et multirums-system skal høres og helst ikke ses. Diskret, elegant og uforstyrret skal højttalere integreres i vægge eller lofter. I dag findes der indbygningshøjttalere i alverdens afskygninger, farver og priser.

I dag er det også blevet utrolig populært med Nakymatone eller Stealth acustic’s usynlige højttalere. De kan ikke ses så snart de er blevet spartlet og malet og de spiller super godt. Man vurderer, at lyden bevares med op til ca. 90% i forhold til almindelige fritstående højttalere. 

Techgroup bruger højttalere fra bl.a. speakercraft, Russound, Origin acustic, Sonance og Elac.

Konferencelokaler

Konferenceløsninger til effektive møder
Udnyt teknologiens muligheder og Techgroups mange års erfaring med at skabe brugervenlig teknologi i elegant design til moderne møder. Det er ikke nok at teknikken i sig selv fungerer 100%, – der skal også være en forståelse for, hvordan den udnyttes.

En perfekt synergi imellem rum og teknik er VORES mål
Frem for alt, skal de valgte løsninger dog være brugervenlige. Med et moderne rumstyringssystem, er det muligt at styre et enkelt rum eller en hel virksomhed på én gang. Det er en integreret løsning, hvor det fra ét enkelt panel er muligt at gøre følgende:

  • Regulere lyd.
  • Tænde og slukke lys samt justere styrken.
  • Regulere klimaanlæg og ventilation.
  • Aktivere alarmsystemet.
  • Styre projektor og andet av. udstyr
  • Styre persienner og lameller.
  • Vores løsninger sikrer, at teknikken styrer sig selv, således at jeres kunder kan fokusere på det vigtigste og komme i gang med mødet.

Med en skræddersyet digital konferenceløsning fra Techgroup får du den optimale styring af møderne.

Techgroup

Lyngvej 63, 6710 Esbjerg V

31 508 508

Mandag - Torsdag: 07.30 - 16.00 Fredag: 07.30 - 14.00

info@techgroup.dk

Brian@techgroup.dk Morten@techgroup.dk

Find totalløsninger på dit byggeprojekt

Leder du efter totalløsninger på dit næste byggeprojekt? Vi tilbyder totalløsninger inden for byggeprojekter, og vi lægger ikke hammeren, før det sidste søm er slået i.

Bygge – fra bunden til toppen

Vi tilbyder hjælp uanset omfanget af opgaven. Det kan være, hvis du står med en grund helt uden hus, hvor du ønsker at bygge dit drømmehus. Det kan være et nervepirrende projekt at gå i gang med, der er meget, der skal laves

Hvad er en totalløsning?

En totalløsning er et begreb, der dækker over den løsning, hvor du kontakter ét firma og de tager sig af alle facetterne i forbindelse med dit byggeprojekt – og der kan være mange fordele ved at få en totalløsning på dit byggeprojekt.

Først og fremmest får du muligvis en totalløsning billigere, end hvis du fordeler opgaverne. Derudover har du færre kontakter, som du skal tage initiativ til og holde styr på, hvorfor det gør dit arbejde nemmere.

Aller vigtigst er det dog, at det kan have stor effekt på helheden af dit byggeprojekt. Hvis samme firma planlægger hele byggearbejdet, vil der være en forståelse af din bolig eller virksomheds helhed. Dermed får du en større sammenhæng og en større arbejdseffektivitet, da byggeriet vil give meningen hele vejen igennem.

Hvornår skal du overveje en totalløsning?

En totalløsning er stort set altid værd at overveje. Uanset om det er et byggeri fra grunden, en tilbygning, en ombygning, en renovering eller en energioptimering af din bolig eller virksomhed, så gælder de førnævnte fordele, og det er altid værd at tage med.

Hvis du allerede har en bolig eller virksomhed, så er det også altid værd at tænke i retning af en energioptimering, eller en optimering af enhver slags, da det i sidste ende vil spare dig penge. Hos Techgroup er vi en virksomhed, der hjælper dig med at optimere ethvert problem, hvorfor du kan kontakte os, så snart du får en ide eller ser et område, der trænger til at blive optimeret.

Hvordan kan Techgroup optimere din virksomhed?

Techgroup er en virksomhed, der hjælper dig med at nå dine mål – uanset hvilke mål du måtte have. Vi tilbyder både privat og erhvervsmæssige løsninger til dig samt råd og vejledning, hvis der skulle opstå spørgsmål, mens du overvejer dine muligheder. Med en totalløsninger står vi selvfølgelig også for installationer og den efterfølgende service og support, hvorfor det er den bedste løsning for dig, at få en totalløsning til dit byggeri, der sikrer, at du sparer penge i sidste ende.