Snedker

Leder du efter en professionel snedker i Esbjerg til dit næste byggeprojekt?

Total- og specialløsninger

Intet er umuligt…
Intet er umuligt, når du henvender dig til Techgroup. I vores virksomhed er der et helt hold af erfarne mennesker, som hver eneste dag grubler over udfordringer og løsninger i forhold til byggeri.

I tæt samarbejde og dialog med kunden tilbyder vi at levere både simple og komplekse totalløsninger. Der er stor efterspørgsel på totalløsninger, men kun få leverandører kan sikre totalløsninger med kvalitet i alle led. 

Vores drivkraft er faglig stolthed og du er derfor i trygge hænder når der kræves en kompetent og troværdig samarbejdspartner.

Techgroup

Lyngvej 63, 6710 Esbjerg V

31 508 508

Mandag - Torsdag: 07.30 - 16.00 Fredag: 07.30 - 14.00

info@techgroup.dk

Brian@techgroup.dk Morten@techgroup.dk

Et finpudset snedkerarbejde i Esbjerg

Leder du efter din næste snedker i Esbjerg, som skal sætte dit projekt i gang med kompetent erfaring og utrolig meget kvalitetsbevidsthed? Så kan vi måske hjælpe dig, for vi tilbyder alt dette med meget mere oveni. Techgroup er et firma, som består af erfarne snedkere, tømrere og teknikmontør, og det er grundlagt af to ambitiøse ildsjæle, som også begge er uddannet inden for håndværksfaget.

Techgroups snedker: Lokalt, personligt og lige ved hænderne

At finde en snedker i Esbjerg kan for mange måske være ligetil, men det kan også være en utrolig kompliceret opgave, fordi der er så mange at vælge imellem, og derfor er det også svært at se sig ud af, hvem man får perfekt kvalitet af. Hos Techgroup gør vi meget ud af at behandle vores kunder ordentlig, og vi sørger altid for at kvaliteten lever op til forventningerne. Vi sørger for, at vores kunder føler, at de har fået en personlig betjening samt opgavehåndtering. Det er derfor en af de fordele ved at skaffe arbejde lokalt i Esbjerg, fordi du ved, at vi ordner sagerne, som du forventer, og vi er byggefirmaet, der bestræber os på at have den bedste pris til kvaliteten.

Få lavet den fineste renovering eller den længe ventet tilbygning hos en professionel snedker

Et byggeprojekt hos Techgroup handler ikke bare om den enkelte opgave, her fokuserer vi på hele processen, så du får renoveringen eller en tilbygning præcis, som du ønsker det. Vores snedkere er ekstremt gode til deres arbejde, og der er ingen af os, der stiller os tilfredse med godt nok. Det skal være det allerbedste og den fineste kvalitet. Vi er klar over, at det kan være en uoverskuelig proces at gå i gang med renoveringen eller tilbygningen, så derfor vil vi meget gerne rådgive dig i følgende, hvis du søger en snedker i Esbjerg. Vi kan klare alt fra tilbygning til boligen, til ombygning af boligen til en lettere og mere funktionel model, samt tenovering af boligen til forbedring og meget mere. Techgroup er faktisk meget mere end bare en snedker, når du bestiller hjælpen gennem os. For vi er ikke kun specialiseret inden for snedkeren og hans arbejde, vi har en kæmpe erfaring med vores kompetente hold. Med denne store erfaring, som vi har tilsammen, er det ikke kun en snedker, du får ud i Esbjerg, det er også en styring af et projekt, en teknikker, osv. Det handler om, hvad du har brug for, og så matcher vi dine behov.

Techgroup arbejder med en vision

Det skal være nemt og overskueligt at finde kvalitetsarbejde i Esbjerg, og det skal også gerne være nogle, som du kan stole på under hele processen. Det er derfor, at du ikke altid skal gå efter den billigste løsning. En løsning, der matcher kvalitet med pris, er en løsning, som Techgroup tilbyder, og det er noget, som du skal betragte som en investering. Det er nemlig en holdbar løsning at fokusere på et firma som os, fordi vi tænker på dine behov, og vi vil være en samarbejdspartner for dig og dit behov for en snedker.